Du er landet på Afstandsmåler.dk, det helt rigtige sted at finde Work-It laserafstandsmåler. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Work-It laserafstandsmåler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Work-it målebånd med laserafstandsmåler 5 + 40 meter

  • Mærke: Work-It

Sidste produkt på vores liste er Work-it målebånd med laserafstandsmåler 5 + 40 meter som vi har fundet til 249,- hos Homeshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Work-it målebånd med laserafstandsmåler 5 + 40 meterMålebånd 5 meter samt laserafstandsmåler, der kan måle op til 40 meter Målebånd: Båndet er lavet af stål og overtrukket med nylon Bredde på 19 mm og magnetisk endestykke Båndet kan låses i en ønsket læn…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Work-It Laserafstandsmåler på listen er Work-it målebånd med laserafstandsmåler 5 + 40 meter fra Homeshop.dk med en pris på 249.00. Billigste udvalgte Laserafstandsmåler er Work-it målebånd med laserafstandsmåler 5 + 40 meter som du kan købe for 249.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Work-It Laserafstandsmåler data og priser er hentet fra 1 butikker (Homeshop.dk). Alle Work-It Laserafstandsmåler tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Laserafstandsmåler guides:

Fandt du ikke det rigtige Laserafstandsmåler blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Laserafstandsmåler: